Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

De 3 allerbeste vegetarische restaurants in Salento

Salento is dan wel een klein dorp, maar dat betekend niet dat je hier niet heerlijk vega kunt eten! Er sprongen drie vegetarische restaurants in Salento met vlag en wimpel boven alle andere eetplekken uit. Lees er hier meer over.

Coco Bowl

Mijn oordeel: 9/10
Volledig vegetarisch, vegan opties

Dit super schattige vegetarische restaurants in Salento is een werkelijke must om heen te gaan. Daarnaast hebben ze ook genoeg vegan opties. Het menu is voornamelijk westers.  Zo hebben ze hier wel 5 verschillende smoothiebowls! Ook kun je hier tofu nuggets, burgers en zelfs wafels bestellen. Dit is dé plek om te ontbijten of lunchen. Ben je veganist en snak je naar een cappuccino? Hier hebben ze plantaardige melk voor in de koffie! 

Coco Bowl
Coco Bowl 2

Adres: Carrera 6 numero 1-02 Openingstijden: maandag-zondag 08:30-17:30. Woensdag gesloten. 

Brunch de Salento

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische & veganistische opties

Dit is een prima zaak. Je hebt hier heerlijk eten, grote porties en goedkoop. Daarnaast werkt hier heel vriendelijk personeel dat goed Engels spreekt. Ze hebben de kaart van Salento op de muur geschilderd. Aan de hand hiervan vertellen ze je van alles over de leukste dingen in de omgeving. Jammer genoeg zit je in dit restaurant niet heel gezellig. Dat komt vooral door de TL verlichting en krabbels op de muur.

Tip: de lunchpakketten die je kunt kopen zijn super handig als je overdag een hike maakt. In een pakket krijg je een broodje, granola, crackers en een brownie. Ook krijg je er een flesje water bij. Een pakket kost €4,20 of €5,30. Wij vonden het goedkopere pakket van €4,20 vullend genoeg! 

Restaurant-Reizen-Eten-Vega-Salento--10
brunch-de-Salento-6

Adres: Calle 6 Openingstijden: maandag-zondag 06-30-21:00 uur

El Punto Veggie

Mijn oordeel 7/10
Volledig vegetarisch, vegan opties

Dit is een hele fijne plek voor vegetariërs en veganisten. Er is veel keuze. Het menu heeft typische Colombiaanse gerechten, maar ook pizza en falafel. De zaak is schoon en altijd lekker druk. De bediening is vriendelijk, maar soms moet je wel een beetje lang wachten op je eten. ‘Welcome to Colombia’ dachten wij dan altijd. El Punto Veggie is  100% een aanrader.

Restaurant-Reizen-Eten-Veggie-Salento-2
Restaurant-Reizen-Eten-Veggie-Salento-1

Adres: Carrera 5 #5-58 Openingstijden: maandag-zondag 08:00-21:30 uur

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen