Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

5 verrassende vega restaurants in San José

San José is de hoofdstad van Costa Rica. Wij hadden verwacht dat er wat meer vega restaurants in San José zouden zijn. Helaas viel dat viel een beetje tegen. Toch zijn we een aantal verborgen parels tegengekomen. Wij werden er als vegetarier en veganist super gelukkig van. Lees er hier alles over! 

Café ACA

Mijn oordeel: 10/10
Volledig Veganistisch, Glutenvrije Opties

Dit is overduidelijk een verborgen juweeltje. Wat ons betreft het allerbeste vega restaurants in San José. Gelegen in een achteraf buurtje, maar vanbinnen super trendy en mooi ingericht. De bediening helpt je snel en is heel vriendelijk. Last, maar zeker not least: het eten smaakt hier hartstikke geweldig! Café ACA is een aanrader voor een heerlijke lunch! Ook kun je hier leuke spullen kopen zoals herbruikbare rietjes.

Vega Restaurants San José

Adres: Klik hier Openingstijden: dinsdag-zaterdag 11:00-19:00 uur. Zondag 13:00-18:00 uur. 

Pizza Oliva

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Hier kun je de allerbeste pizza in heel Costa Rica eten. Als je zin hebt in pizza, dan zou het een schande zijn als je hier niet heen zou gaan. De pizza’s worden vers bereidt en er is lekker veel keus. De bediening denkt ook goed met je mee hoe je de pizza helemaal naar je smaak kunt krijgen. Aanpassingen zijn geen probleem! Hierdoor is dit ook een goede plek voor vegans.

Adres: Klik hier Openingstijden: dinsdag-zaterdag 12:00-15:00 uur en 17:00-21:30 uur. Zondag 12:00-15:00 uur. 

Falafel House

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

De naam zegt het al! Als je zin hebt in Falafel in welke variant dan ook (salade, bowl, wrap), dan is dit dé plek om heen te gaan. Je loopt makkelijk het restaurant binnen vanwege de handige locatie. Het restaurant zit in één van de leukere wandelstraten. Voor ons voelt Falafel House als een iets luxere versie van Subway. Desalniettemin een prima plek voor een snelle lunch of diner.

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 08:00-20:00 uur

Susbida

Mijn oordeel: 7/10
Volledig Vegetarisch, Veganistische Opties

Dit is een héél klein restaurantje met ruimte voor een paar tweepersoonstafeltjes. Er zijn wel een paar stoelen zodat je zittend kunt wachten. Susbida wordt gerund door een Taiwanese familie en dat is duidelijk te merken in het menu. Alles wat je kunt bestellen komt uit Taiwan en omgeving. Wij hadden de daghap met noedels en de daghap met rijst besteld. Beide smaakten hartstikke goed en zijn dan ook echt een aanrader. Ook leuk: door de open keuken kan je precies zien hoe je eten bereidt wordt.

_MG_9878

Adres: Klik hier  Openingstijden: maandag-zaterdag 11:30-16:00 uur.

Capra

Mijn oordeel: 4/10
Volledig Veganisttisch

Wij raden Capra niet aan. De bediening was heel erg traag, terwijl er maar drie andere gasten waren. Het eten smaakte niet lekker en er was ook geen wisselgeld. Dit laatste was een beetje gek, want we zagen ervoor andere mensen afrekenen. Het leek er dus op dat we een opgelicht werden voor extra fooi. 

Capra

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-woensdag 12:00-21:00 uur. Donderdag-zaterdag 12:00-23:00 uur. Zondag 09:00-15:00 uur. 

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen