Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

6x lekker vegetarisch eten in Manuel Antonio

Wil je weten waar je lekker vegetarisch of vegan kan eten in Manuel Antonio? Lees het hier! En no worries: er zijn genoeg opties voor vegetariërs en veganisten. 

Falafel bar

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Dit was onze favoriete plek in heel Manuel Antonio! Super lekker, grote porties en je kunt heerlijk zitten. Tip: neem de falafel plate, dan krijg je gratis salade en friet. Goedkoper dan portie friet of sla bijbestellen bij een pita met falafel! 

vegetarisch Manuel Antonio

Adres: Klik hier Openingstijden: dinsdag-zondag 12:00-20:00 uur.

El Patio de Café Milagro

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Wij hebben hier een heerlijke pizza gegeten en ze serveren zelfs vegan chocolademousse. De bar/restaurant is gezellig ingericht, open en grenst direct aan het regenwoud. Als je geluk hebt zie je hier zelfs apen! 

El-patio-1

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 06:30-21:30 uur. 

Samui Thai

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Wie had ooit gedacht dat als je naar Manuel Antonio in Costa Rica gaat, je echt lekker Thais eten kunt eten?! Van buiten zag het er niet zo uitnodigend uit, maar de sfeer binnen is heel leuk. Hier kun je heerlijk eten en wordt je bediend door vriendelijk personeel. Echt een goede keuze als je eens wat anders wilt.

Samui-thai-3

Adres: Klik hier Openingstijden: vrijdag-zondag 14:00-20:00 uur. 

Rico Tico Jungle Grill

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Je kunt hier werkelijk prachtig zitten, wát een uitzicht heb je hier! Houdt er wel rekening mee dat je hier meer betaald dan bij een gemiddeld restaurant en online lazen we dat je altijd je rekening moet checken. Soms wordt er namelijk meer afgerekend dan dat hoort. Bij ons was dit gelukkig niet het geval. 

Rico-Tico-1

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-woensdag 06:30-22:00 uur.

Manuel Antonio National Park

Mijn oordeel: 5/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Als je het nationaal park bezoekt, kun je rekenen op een dag vol wandelingen en genieten op het strand. Logisch dat je dan ook honger krijgt! Gelukkig kun je prima vegan burrito’s eten, voor een schappelijke prijs. Overigens is dit het enige aanbod voor veganisten (buiten een portie fruit). Daar zit nog verbetering in!

_MG_1232

Adres: Manuel Antonio National Park. Openingstijden: dinsdag-zondag 07:00-16:00 uur.

Express Burrito

Mijn oordeel: 5/10
Vegetarische Opties, Kan Vegan Gemaakt Worden

Als je een snelle hap wilt voor niet veel geld, dan raden we Express Burrito aan. De burrito’s zijn smakelijk, maar wel een beetje klein. De frietjes smaken hier heerlijk! Wil je liever uitgebreid tafelen? Ga hier dan niet heen, want er zijn veel leukere restaurants.

_MG_2483

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 11:00-22:00 uur.

Vergeet niet een kokonoot te kopen!

Mijn oordeel: 10/10
Volledig Veganistisch

Als je een paar uurtjes op het strand ligt ontkom je er niet aan: kokosnoot verkopers. Met een kar wordt er door het mulle zand gereden op zoek naar dorstige toeristen. Voor een klein bedrag kun je een overheerlijke kokosnoot kopen, die binnen no-time voor je opengehakt wordt. Wij zijn soms verbaasd dat de verkoper zijn hand er niet afhakt, maar oefening baart waarschijnlijk kunst.

Vergeet niet om te vragen of de kokosnoot verder geopend wordt als je de drank ophebt, want dan kun je genieten van het heerlijke vruchtvlees! Dit is de perfecte snack als je vegetarisch of veganistisch bent in Manuel Antonio.

_MG_1327
Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen