Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

7x lekker vegetarisch eten in Cartagena

Cartagena is een grote stad met lekker veel vegetarische restaurants! Naar deze vega(n) hotspots moet je zeker gaan, maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Hieronder lees je alles over de restaurants die nét niet onze favoriet waren, tot aan vegetarisch eten in Cartagena wat 3x niets was. Een interessante mix dus!

Café Central Traveler’s Coffee

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & veganistische opties 

Wij raden Café Central 100% aan! Hier kun je heerlijk vegetarisch eten in Cartagena voor een prettige prijs. En dat op een toplocatie! Het is hier heel gezellig midden in het centrum en de bediening is super vriendelijk. Echt een aanrader dus! De vega opties staan duidelijk aangegeven. De enige reden dat dit restaurant niet tot één van onze favoriete restaurants is, komt doordat er voor veganisten niet veel keus is. Voor vegetariërs is er daarentegen meer dan genoeg. Probeer ook zeker hun brownie, want die was verrukkelijk!

Cafe-Central-5
Cafe-Central-3

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 08:00-21:00 uur

Quero Arepa

Mijn oordeel 7/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

Dit is een klein, sfeervol restaurantje. Je kunt hier genieten van typisch Colombiaanse gerechten. Je krijgt het gevoel in een écht Colombiaans restaurant te zitten en niet in een restaurant dat alleen voor toeristen opgezet is. De porties variëren. Zo is de arepa niet vullend genoeg voor een volledige maaltijd, maar de patacones weer wel. Let erop dat de bediening vlug is met het weghalen van je bord. Zelfs als je nog niet uitgegeten was! Het is een prima plek om te eten, maar wij zouden hier niet een omweg voor maken.

Quero-Arepa-2
_MG_8928

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 08:00-24:00 uur. 

Ganesha

Mijn oordeel 7/10
Vegetarische opties, veganistisch mogelijk

Als je zin hebt in Indiaas eten, dan is dit hét restaurant voor jou. Ze hebben hier veel vegetarische opties en de bediening is erg vriendelijk. Als je veganist bent, moet je dit duidelijk aangeven. Er staan namelijk geen veganistische opties op het menu. Wij aten hier op oudejaarsavond en kregen toen een gratis glas champagne! Het enige minpuntje is de prijs, die vinden wij wel wat aan de dure kant.

_MG_6299
_MG_6295

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zaterdag 12:00-15:00 uur & 18:00-23:00 uur. zondag 17:00-21:00 uur.

Novo Kebab

Mijn oordeel 6/10
Vegetarische optie, veganistisch mogelijk

Bij Novo Kebab Grill is er maar één vega optie te bestellen. Dat is de falafel met pita, rijst of couscous. Dit is een typische fastfoodzaak. Het eten smaakt goed, maar je moet dus wel zin hebben in falafel. De airco staat hier loeihard, dus we raden je aan om het eten ‘to go’ te nemen en er buiten op een pleintje van te genieten.

_MG_9089

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 12:00-23:30 uur

Al Barakah Cocina Arabe

Mijn oordeel 5/10
Vegetarische & Veganistische Opties  

In dit Libanese restaurant kunnen vegetariërs en veganisten de volgende gerechten bestellen: rijst met linzen en falafel, een falafelwrap en babaganoush. Helaas niet veel keus dus! Aangezien dit restaurant ook nogal ver buiten het centrum ligt, raden we dit restaurant niet aan. Mocht je echter in de buurt zijn, dan is dit een prima plek voor een snelle vega maaltijd. De gerechten smaken goed en je kunt hier prima buiten zitten.

_MG_6480
_MG_6474

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag van 12:00-15:00 uur en 18:00-23:00 uur.

Beiyu

Mijn oordeel 5/10
Vegetarische & veganistische opties

Dit is een goede plek om te ontbijten, maar wij vinden de porties bij Beiyu iets aan de kleine kant voor een lekkere (vullende) lunch. De smaak is sterk afhankelijk van het gerecht wat je besteld. Zo was de panini Napolitana heerlijk, maar de veganistische sandwich niet erg bijzonder. Je proeft wel dat er gewerkt wordt met verse producten!  In dit kleine restaurantje kun je vooral leuk aan het raam zitten.

_MG_6173
Vegetarisch eten Cartagena

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zaterdag 07:00-21:00 uur, zondag 09:00-18:00 uur.

Restaurante Vegetariano Girasoles

Mijn oordeel: 3/10
Volledig vegetarisch 

Dit restaurant is geen aanrader om vegetarisch te eten in Cartagena. Ten eerste weet je nooit zeker wanneer Girasoles open is, want ze houden zich niet aan hun eigen openingstijden. Ten tweede is het hier niet heel gezellig; je zit namelijk onder TL balken. Ten derde serveren ze hier alleen een daghap voor een vrij dure prijs. Ten vierde was de maaltijd koud en de portie super klein. Niet heengaan dus! 

_MG_9104

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-vrijdag 07:00-20:00 uur, zaterdag 07:00-16:00 uur.

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen