Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Deze Vega Restaurants In La Fortuna Zijn Een Bezoek Waard

Ben je vegetariër of veganist? Dan wil je vast weten waar je lekker kunt eten in La Fortuna. Voor een klein dorp zijn er verrassend veel mogelijkheden. Lees hier over de beste vega restaurants in La Fortuna!

Casa Volkova Bistro

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische en Veganistische Opties

Wauw, wat een top restaurant is dit! Je kunt hier hartstikke leuk zitten (check die muurschildering!) en het eten smaakt heerlijk. Wat ons betreft de perfecte plek voor een uitgebreide lunch. Ook met kinderen, want er is zelfs een kleine speelhoek voor hen gecreeërd.

vega restaurants la fortuna

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag & woensdag 09:00-19:00 uur. Donderdag & vrijdag 08:00-19:00 uur. Zaterdag & zondag 07:00-19:00 uur. 

Organic Fortuna

Mijn oordeel: 8/10
Volledig Veganistisch

Heb je een tekort aan groenten? Dan moet je zeker naar Organic Fortuna gaan. Dit is een van de beste vega restaurants in La Fortuna. Elk gerecht is super gezond en bevat genoeg vitaminen voor een week. Het is hier een beetje aan de dure kant in vergelijking, maar dat is het zeker waard. En kijk eens hoe gezellig het er uit ziet, wie wil daar niet eten? Gaan dus! 

_MG_0315

Adres: Klik hier  Openingstijden: maandag-zaterdag 11:00-21:00 uur. Zondag 12:00-20:30 uur. 

the Corner

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische Opties, Kan Vegan Gemaakt Worden 

Elke avond was het hier heel druk, gelukkig hebben ze meer dan genoeg plek! De bediening is vriendelijk en let goed op. Helaas staan er geen vegan opties op de kaart, maar de rijst met groente kon vegan gemaakt worden. Voor vegetariërs raden we de pizza aan, want ze hebben hier een geweldige steenoven. 

corner

Adres: Klik Hier Openingstijden: maandag-zondag 06:00-22:00 uur. 

Spectacolar

Mijn oordeel: 6/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Bij Spectacolar kun je goede taco’s eten, maar je bent aan het verkeerde adres als je zoekt naar een restaurant om lang te tafelen. De bediening is vriendelijk en we hoefden niet lang te wachten op ons eten. Een prima tent, maar niet super bijzonder. 

_MG_0532

Adres: Klik Hier Openingstijden: maandag-zondag 11:00-22:00 uur. 

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen