Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Flexwerken in Bogotá: deze heerlijke plekken ken je nog niet

Een land dat bekend staat om haar koffie, moet haast wel geweldige koffiezaken hebben. Combineer deze lekkere koffie met snel internet en je hebt de ultieme flexplek gevonden! Perfect voor de digital nomad en freelancer, maar uiteraard ook voor contact met de mensen thuis. Wij bezochten voor jou de 5 beste plekken om te flexwerken in Bogotá.

Wil je weten waar je lekker vegan kan eten? Lees er hier meer over!

Café Cultor

Dit is ons favoriete café om te flexwerken in Bogotá. Goed wifi-signaal, genoeg oplaadpunten en heerlijke koffie. De stoelen zitten lekker en er is zelfs een vergaderruimte beschikbaar! Bij Café Cultor kun je binnen en buiten zitten. Buiten is een patio met fontein aanwezig. Voor ons is dit café een kleine oase van rust in de drukke stad.

Reizen-Cafe-Bogota-Cultor-1

Adres: Calle 70a #9-44 Openingstijden: maandag-vrijdag 08:00–20:00 uur. zaterdag en zondag: 09:00–16:00 uur

Varietale Javeriana

Wij vinden dit café geweldig om te werken! Er hangt een fijne sfeer en er is veel keuze aan koffie en thee. De bediening super vriendelijk, wij voelden ons erg welkom. De koekjes en taarten zijn heerlijk vers en worden ze warm geserveerd. Je kunt binnen en buiten zitten. Ook leuk: als je thee besteld krijg je er een stopwatch bij. Zo kun je je thee precies op het juiste moment inschenken! De wifi werkte perfect.

Cafe-Colombia-Bogota-Flex-Werk-Varietale-3
Flexwerken Bogotá

Adres: Calle 41 #8-43 Openingstijden: maandag-woensdag 7:00–20:30 uur. donderdag en vrijdag 07:00–21:30 uur. zaterdag en zondag 10:30–19:00 uur.

Amor Perfecto

Het leuke aan Amor Perfecto is dat ze hun eigen koffiebrouwerij hebben. Deze kan je zien vanuit het café. Daarnaast zijn ze een van de eerste geweest die lokale koffie uit Bogotá is gaan gebruiken. Zo helpen ze de lokale productie. Hierdoor hebben ze ook veel soorten koffiebonen, wat een pré is! Veel koffiebonen = veel soorten koffie. De meeste tafels binnen hebben stopcontacten en de muziek staat zacht. Daarom is dit een ideale plek om te flexwerken in Bogotá. Twee minpuntjes: de tafels zijn een beetje klein om goed met zijn tweeën aan te werken en het internet valt soms kort weg.

Adres: Carrera 4 #66-46 Openingstijden: maandag-zaterdag 08:00-21:00 uur

Café del Eje

Colombia staat bekend om haar koffie, maar helaas wordt de beste koffie vaak verkocht aan het buitenland. Er zijn echter nog een paar plaatsen waar je de lekkerste koffie kunt drinken. Dit café is een van die plaatsen! Café del Eje heeft zichzelf namelijk het doel gegeven om de beste koffie te serveren.

Bij Café del Eje hangt er een ontspannen sfeer en zijn freelancers welkom. Bij ons had Victor eerst wat problemen met de wifi, maar gelukkig was dit snel opgelost. Daarna werkte de wifi perfect! Ook leuk om te weten: op zondag worden hier verschillende events georganiseerd, zoals een koffieproeverij. Leuk dus om ook in het weekend langs te gaan!

Cafe-Werkplek-Bogota-Colombia-Eje

Adres: Calle 109 #15-28 Openingstijden:  maandag-zaterdag 08:30-21:00 uur. zondag 08:30-19:00 uur.

Juan Valdez Café Origines

Met ruim 230 zaken verspreid over Colombia, is het haast onmogelijk om deze zaak te missen. Juan Valdez komt over als de Colombiaanse versie van Starbucks, maar wij vinden het hier een stuk gezelliger! Mooie (schone) zaak, professioneel personeel en er is genoeg keuze. Vooral het Juan Valdez Café Origines is geschikt om te flexwerken. Dit komt door de inrichting. Het was wel een domper dat de wifi niet werkte toen wij er waren.

Cafe-Colombia-Bogota-Juan-Valdez-1

Adres: Calle 70 #6-09 Openingstijden: maandag-vrijdag 7:00–22:00 uur. zaterdag en zondag 8:00–22:00 uur

Nog meer flexwerken in Bogotá?

De volgende drie koffiezaken staan ook heel goed aangeschreven om te flexwerken in Bogotá. Wij zijn er helaas zelf niet heen geweest, waardoor we ze ook niet uitgebreid in dit artikel noemen. Neem vooral zelf een kijkje als je in Bogotá bent! 

Les Amis Bizccocheria
Adres: Calle 70a, #10a-2.  
Openingstijden: maandag-vrijdag 08:30-19:30 uur, zaterdag 09:00-19:00 uur, zondag 09:00-16:00 uur

Café Quindio
Adres: Carrera 7a, 116-50. 
Openingstijden: maandag-zaterdag 07:00-20:30 uur, zondag 08:00-20:30 uur.

 Brot Bakery & Café
Adres: Calle 70, #8 – 44.  
Openingstijden: maandag-zaterdag 07:00-20:30 uur, zondag 08:00-20:30 uur.

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen