Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Dagje Groningen? Ga naar de Mr Vegan Food Bar!

Ben je op zoek naar een chille plek om te genieten van heerlijke veganistische gerechten in Groningen? Zoek niet verder en bestel bij de Mr Vegan Food Bar!

Dit artikel niét gesponsord. Alle foto’s zijn van de Mr Vegan Food Bar.

Zoveel vegan gerechten

De Mr Vegan Food Bar in Groningen is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar smakelijke plantaardige opties voor elk moment van de dag. Of je nu zin hebt in sushi met vegan garnalen en avocado, een plantaardige burger of gewoon een portie bitterballen wilt; hier heb je iets voor iedereen.

Ze omschrijven zichzelf als de nieuwe vegan bezorgservice in Nederland. De foodbar maakt 100% plant-based comfort food. Dat gaat er altijd wel in! Of je nu een veganist, flexitariër of gewoon een foody bent.

Maar er is meer! Bij de Mr Vegan Food Bar in Groningen zijn er ook opties voor mensen met voedselallergieën en speciale dieetbehoeften, zoals glutenvrij en suikervrij eten. Alles staat handig aangegeven met symbolen op de kaart. Vind ik wel zo prettig!

Nog niet overtuigd?

Maar zelfs als je geen veganist bent, is de Mr Vegan Food Bar de moeite waard om te bezoeken. De gerechten zijn niet alleen smakelijk, maar ook gezond en betaalbaar. Wist je bijvoorbeeld dat ze een speciaal studenten menu hebben? Voor maar 12,99 euro krijg je een burger, portie frites en een drankje naar keuze. Chill!

Dus waar wacht je nog op? Bestel bij de Mr Vegan Food Bar en geniet van de heerlijke plantaardige opties.

Tio: je besteld supermakkelijk bij deze vegan hotspot via ThuisBezorgd.

Psst; ze hebben ook een vestiging in Hilversum!

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen