Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

YUM! Jij wilt naar deze vega restaurants in Minca

Minca is een schattig klein bergdorpje waar je als dagtrip heen kan, maar waar velen ook wat langer blijven hangen. Zo ook wij! In Minca kan je gelukkig goed vega eten en in dit artikel bespreken wij onze twee favoriete vega restaurants in Minca.

DUNI

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & veganistische opties

Dit is wat ons betreft de beste vega restaurants in heel Minca. Het is hier klein maar fijn. De kaart is niet heel uitgebreid, maar de gerechten smaken voortreffelijk. De (vegetarische) daghap was elke keer heerlijk en de bediening is super vriendelijk. Zo hoort een zaak te zijn! Ook kun je hier je waterfles laten vullen met gefilterd water voor €0,25. Goedkoop en goed voor het milieu! Daarnaast verkopen ze hier beautyproducten.

_MG_7718
duni
Duni-1

Adres: links naast de kerk op het centrale plein, niet te missen. Openingstijden: maandag-zondag 10:00-18:00 uur. Woensdag dicht.

The Lazy Cat

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & veganistische opties

Wij zijn super enthousiast over The Lazy Cat! Deze plek wordt gerund door een Colombiaans en Engels koppel. Ze serveren ontzettend goed eten. De bediening is vlot en vriendelijk. Qua menu is er ook lekker veel keuze. De goedkope hamburgers tijdens Happy Hour zijn ook een pré! Dat dit een goed restaurant is vonden wij overigens niet alleen. Elke avond zat het hier lekker vol. Je kunt hier ook muggenspray kopen en je waterfles voor €0,25 vullen met koel, gefilterd water.

Tip: Als je hier tussen 17:00 en 19:00 uur gaat eten is het happy hour. Op zo’n moment kost een vegetarische of veganistische hamburger met friet maar 10.000COP (€2,70)! 

restaurants minca

Adres: Aan de mainroad, iets voor de kerk op het centrale plein Openingstijden: maandag-zondag van 09:30-22:00 uur

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen