Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Dit zijn de 3 beste vega eetplekken in het kleine Drake Bay

Als je naar het natuurgebied Corcovado gaat, kom je onvermijdelijk in Drake Bay. Volgens de legende heeft de beruchte piraat Sir Francis Drake zijn schatten ergens in Drake Bay verborgen, vandaar de naam. Geld of niet, er zijn tal van schatten om je over te verwonderen, zoals weelderige regenwouden en kleurrijk zeeleven.  Ook heb je verrassend veel vega opties in Drake Bay voor zo’n klein dorp. Lees er hier alles over!  

Nature Cafe

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Dit is met stip op nummer 1 ons favoriete vega restaurant in Drake Bay! Het is een heel klein cafe, maar super sfeervol ingericht. Alles wordt vers bereid door de meest aardige mensen die je je kunt indenken. Vergeet niet hun ginger limonade te bestellen, want dit was de beste die wij in tijden gedronken hadden. 

_MG_1448

Adres: in het centrum van Drake Bay. Openingstijden: maandag-zondag 06:00-21:00 uur. 

Drakes Kitchen – Casa el Tortura

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische Opties, Kan Vegan Gemaakt Worden

Dit restaurant is een beetje moeilijk te vinden, maar zeker de moeite waard om heen te gaan. De locatie is echt geweldig! Het restaurant kijkt uit op een kleine baai van de oceaan… super romantisch, vooral met zonsondergang. Alles is in de stijl van de schildpadden en dat is erg leuk. De prijzen waren hier wel hoger dan in andere lokale restaurants voor eten van betere kwaliteit, maar dat mocht de pret niet drukken.

Vega Drake Bay

Adres: Main Road aan het strand. Openingstijden: maandag-zondag 13:00-21:00 uur. 

Carey Restaurant

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische Opties, Kan Vegan Gemaakt Worden 

Wij vonden Carey’s door een aanbeveling van ons hostel.  Er wordt fijne muziek gedraaid en er hangt een ontspannen sfeer. Het eten is niet heel bijzonder qua smaak. Gewoon een prima maaltijd, but that’s it. 

pexels-alleksana-4113834

Adres: Ga voorbij Claudio’s en nog eens 50 meter verder aan de linkerkant. Openingstijden: maandag-zondag 13:00-21:00 uur. 

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen