Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Hier moet je wel (en niet) heen voor vega eten in Livingston

Livingston is een écht vissersdorp en dat hebben we geweten. Vega eten in Livingston was niet altijd makkelijk. Gelukkig hebben we restaurants gevonden waar je vega kan eten! Bij welke restaurants je wel (en niet) moet eten lees je hier.

Casa Nostra

Mijn oordeel 8/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

Dit is een verborgen juweeltje voor vega eten in Livingston! Casa Nostra is een restaurant/hotel met een prachtige binnentuin en privé pier. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van een aantal vega opties. Aangezien de tafels vrij groot zijn, zit je soms met andere mensen bij elkaar. Super gezellig en leuk om reiservaringen te horen.

Casa-Nostra-1

Adres: Naast de pier Openingstijden: maandag-zondag 07:30-20:30 uur. 

Buga Mama

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

Dit is één van de populairste restaurants in Livingston. Waarschijnlijk komt dit door de handige ligging. Buga Mama vind je namelijk vrijwel meteen links van de pier. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over de zee en kun je er erg heerlijk zitten. De bediening is vriendelijk en niet overdreven aanwezig. Al met al is dit gewoon een erg fijne plek om te lunchen of te dineren.

Buga-Mama-1

Adres: Naast de pier Openingstijden: maandag-zondag 06:00-22:00 uur. 

MC Tropic

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

We vinden het eeuwig jammer dat MC Tropic een week aan het renoveren was toen wij in Livingston waren. MC Tropic is namelijk het enige restaurant in Livingston dat duidelijk aangeeft veganistische gerechten op de kaart te hebben. Door de renovaties konden wij hier alleen wat drinken. Gelukkig mochten we wel de nieuwe menukaart inzien. Mochten jullie hierheen gaan, dan zijn jullie in for a treat! Ondanks dat we de gerechten niet zelf geproeft hebben, raden we MC Tropic zeker aan. Je kunt hier namelijk heel leuk zitten en alle drankjes werden met grote zorg klaargemaakt. Er is geen reden om aan te nemen dat dit niet het geval zou zijn bij de gerechten!

_MG_9678
vegetarisch Livingston

Adres: Aan de main road, bij Hotel Rios Tropicales.  Openingstijden: /

Restaurante Margoth

Mijn oordeel: 2/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

Wij raden je niet aan om bij hier te eten. Alhoewel je hier rustig en schoon kunt zitten, zijn er bijna geen vega opties. De gerechten zijn super basic en smaken niet erg lekker. Daarnaast hangen er krokodillenhuiden en schildpad schilden aan de muur als decoratie. Iets waar wij als vega niet achter staan. Helaas is dit vrij gebruikelijk in Livingston. 

_MG_9760

Adres: Aan de main road, tegenover de Nazarener Kerk. Openingstijden: maandag-zondag 07:00-22:00 uur. 

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen