Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Wat niemand je verteld over vega eten in Panajachel

Heel eerlijk: het is in Panajachel vrij lastig voor vegetariërs en veganisten om een goed restaurant te vinden. Gelukkig hebben wij drie restaurants gevonden waar meerdere vega opties in Panajachel aangeboden worden. Zo kun je tenminste kiezen!

Deli Jasmin

Mijn oordeel 7/10
Vegetarische opties, sommige gerechten kunnen vegan gemaakt worden.

Wij raden je zeker aan om hierheen te gaan. Het is een mooie plek om te zitten, met veel groen en kleine lampjes. De smoothies smaken heerlijk en de bediening was super vriendelijk. Het ontbijt- en brunchmenu biedt alles aan wat je maar kan bedenken! Denk aan zelfgemaakte granola en bananenpannenkoekjes. Ook hebben ze een lokaal ontbijt met eieren (veganisten kunnen roerei tofu kiezen), zwarte bonen, bakbananen, tortilla’s en fruit. 

Vega Panajachel

Adres: Aan het einde van Calle Santander, aan het meer. Openingstijden: maandag-zondag 07:00-18:00 uur. Dinsdag gesloten.

Deli Lluama de fuego

Mijn oordeel 7/10
Vegetarische opties, sommige gerechten kunnen vegan gemaakt worden.

DELI llama de Fuego is één van de mooiere restaurants met vega opties in Panajachel. Dit komt doordat ze veel planten en schattige sfeerlichtjes hebben. Vooral ’s avonds is het hier erg leuk zitten. De bediening is een tikje traag, maar verder hebben wij er niets op aan te merken. Wij vonden dit de prettigste plek om te eten. Ook leuk om te weten; dit restaurant is van dezelfde eigenaar als Deli Jasmin! 

_MG_8456

Adres: Calle Santander, naast Guajimbo’s Openingstijden: Maandag-zondag 07:00-22:00 uur. Woensdag gesloten.

Guajimbo’s

Mijn oordeel: 4/10
Vegetarische opties, sommige kunnen vegan gemaakt worden

Bij dit restaurant is het elke avond lekker druk en vaak is er live muziek. Een perfecte plek voor grote groepen. Je kunt hier kiezen uit een paar vega opties, maar verwacht hier niet teveel van. Het zijn voornamelijk simpele maaltijden, met niet veel smaak.

Adres: Calle Santander, naast DELI Lluama de Fuego Openingstijden: maandag-zondag 08:00-22:00 uur. Donderdag gesloten

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen