Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Snel de lekkerste vega restaurants in Jardín vinden

In Jardín zijn er enkele restaurants waar je lekker vega kunt eten. Wij hebben enkele restaurants uitgebreid onderzocht voor jou. Lees snel verder voor onze bevindingen over het vega eten in Jardín!  

Consulado Vegetal

Mijn oordeel: 8/10
Volledig Veganistisch

Dit is vanwege de openingstijden een fijne plek om te ontbijten of lunchen. Er is veel keus en het smaakt allemaal even goed! Je kunt hier een typische Colombiaanse maaltijd eten, maar ook een burrito of een broodje. Op de bar staan heerlijke koekjes en muffins uitgestald. Hierdoor is het haast onmogelijk om niet een ‘toetje’ te nemen.

Dit restaurant ligt iets verder van het centrale plein af, maar Jardín is zo klein dat je niet ver hoeft te lopen.  Ook leuk om te weten: er liggen hier een paar spelletjes die je kunt spelen terwijl je wacht op je eten. Wij vonden UNO het leukste!

vega restaurants Jardin
Consulado-vegetal-2
Consulado-vegetal-3

Adres: Carrera 9 #12-56 Openingstijden: maandag-zondag 08:00-15:00 uur 

Destino Silvestre

Mijn oordeel: 8/10
Volledig vegetarisch, veel kan vegan gemaakt worden. 

Wát een leuke tent is dit. Veel aandacht voor details, lekker eten en aardige bediening. Het enige minpuntje is dat sommige gerechten niet heel vullend zijn. Hierdoor ga je waarschijnlijk nog iets te bestellen. Dat is natuurlijk niet goed voor de portemonnee. 

Wil je hier toch dineren? Neem dan vooral de destiny bowls, want deze smaken super. Daarnaast verkopen ze hier een detox thee die echt goddelijk is. Wij bestelden hem als ijsthee, maar warm kan ook! Verder worden er ongeveer vier keer per maand filmavonden georganiseerd. Welke films te zien zijn, kun je zien op de (zelfgemaakte) posters aan de muur. 

Jardin1
Jardin2

Adres: Calle 10 #2-02 Openingstijden: maandag en dinsdag 12:00-15:00 uur en 18:30-20:30 uur. donderdag-zondag 12:00-15:00 uur en 18:30-20:30 uur. 

Vergeet deze vega restaurants in Jardín niet!

Over Roots (volledig vegetarisch, veganistische opties) hadden wij erg goede verhalen gehoord. Helaas was dit restaurant dicht toen wij in Jardín waren.   

Bon Apetít (vegetarische en veganistische opties) is een restaurant dat zo’n beetje elk gerecht serveert. Je kunt hier Italiaans, Indiaas en Aziatisch eten! Over dit restaurant hebben wij ook hele goede verhalen gehoord, maar het was elke keer super druk. Zo druk zelfs, dat meerdere mensen buiten op een tafel aan het wachten waren. Wij hebben hier dus niet zelf gegeten, maar het feit dat dit restaurant keer op keer zo populair is vinden wij veel zeggen! Mocht je willen dineren bij Bon Apetít, ga er dan vroeg (of laat) heen. Zo heb je gegarandeerd een leuk plekje.  

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen