Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Snel De Lekkerste Vega Restaurants In Monteverde Vinden

Ben je op zoek naar vega restaurants in Monteverde? Een van de beste aspecten van reizen is  dat je de tijd hebt om lekker veel restaurants te proberen. Lees hier over de 4 beste vega restaurants in Monteverde!

Stella’s Bakery

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Leuke bakkerij met een zeer uitgebreide lunchkaart. Van de buitenkant ziet het er misschien niet super aantrekkelijk uit, maar eenmaal zittend in de achtertuin is het prachtig. De bediening is er heel vriendelijk, de wifi fantastisch, maar bovenal bleek alles even lekker. Bovendien kun je in de tuin ook vogels spotten, superleuk!

Vega restaurants Monteverde

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 08:00-16:00 uur.

Taco Taco

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Dit is de allerbeste plek voor taco’s in heel Monteverde! Vegetariërs en veganisten kunnen best veel bestellen en het eten smaakt goed. Daarnaast is het leuk dat je een gratis bakje nacho’s met salsa krijgt. Perfect om de ergste honger te stillen! 

Taco-Taco-1

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 07:00-22:00 uur. 

La Amistad

Mijn oordeel: 6/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Als je een authentiek Costa Ricaans restaurant wil bezoeken, dan is La Amistad een goede keus! Het vega eten is erg basic, dus verwacht daar niet teveel van. De bediening is erg aardig en de kans is groot dat je met onbekende mensen aan een tafel komt te zitten als het wat drukker wordt. 

_MG_2152

Adres: Klik hier Openingstijden: vrijdag-zondag 11:00-21:00 uur. 

Morphos

Mijn oordeel: 6/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Je hebt hier enorm gastvrije bediening en lekker eten voor een betaalbare prijs. Het uitzicht is ook erg mooi. We raden je vooral aan om er te komen rond zonsondergang! 

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 11:00-21:15. 

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen