Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Dunkin’ Donuts voegt 42 vegan donuts toe aan menukaart

French Vanilla, Cinnamon Twirl, Strawberry Red… Heerlijk nieuws voor alle veganisten, want Dunkin’ Donuts heeft superveel vegan donuts toe aan zijn lekkere menukaart toegevoegd. Je hebt keuze uit maar liefst 42 soorten die helemaal plantaardig zijn!

vegan Dunkin Donuts

42 vegan donuts

Op de website schrijft de donutketen dat er veel vraag naar vegan Dunkin’ Donuts was. ‘Na alle verzoeken konden we er niet meer om heen’, Vegan donuts horen vanaf nu bij het assortiment in de Benelux! De winkels in België en Nederland hebben daarmee de primeur te pakken wereldwijd.

In totaal zijn 42 (!) vegan donuts aan het assortiment toegevoegd. Van aardbei tot chocolade en van kaneel tot kokos, er is voor ieder wat wils!

De prijs is niet veel duurder dan de standaard donuts, wat een fijne meevaller is. Het enige minpuntje is dat deze donuts alleen online te bestellen zijn op de website van Dunkin’. Hierdoor heb je (tenzij je zo’n 12 donuts besteld) wel te maken met bezorgkosten… Gelukkig zullen vanaf midden mei de vegan donuts ook in de winkels liggen.

Alternatieven?

Nog meer zin in donuts? Donut worry, je kunt ook een bezoekje aan de Albert Heijn brengen. Daar waren ze namelijk al eerder begonnen met de verkoop van twee soorten vegan donuts. Dit zijn de zebra donut en de speculoos donut.

Ook kun je op deze website lekkere vegan donuts bestellen! Je hebt alleen niet zoveel keus als bij Dunkin Donuts.

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen