Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

De 7 beste vegan hotspots in het prachtige Santa Teresa

Of je nu een paar dagen in Santa Teresa bent of een tijdje blijft, iedereen wil naar de beste eetplekken. Zo ook wij! Lees hier alles over vegan hotspots in Santa Teresa. 

Zwart Café

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische, Veganistische & Glutenvrije Opties 

Dit is een prachtige koffieshop op de hoofdweg van Santa Teresa. Het is inderdaad een echt art café, want overal hangt kunst. Vaak kun je één van de eigenaren zien schilderen in een aparte ruimte. Dit restaurant is een geweldige plek om te relaxen en om met de lokale bevolking te praten. Het enige minpunt is dat het hier redelijk duur is. 

_MG_0841
Vegan Costa Rica

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 07:00-17:00 uur.

The Bakery

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische, Veganistische & Glutenvrije Opties

Als je de dag goed wilt beginnen, dan moet je naar The Bakery gaan! Ze hebben hier een uitgebreide ontbijt & lunchkaart. Daarbij is de kwaliteit zeer goed. De bediening is vriendelijk en attent, wat wil je nog meer? Houdt er wel rekening mee dat dit een populaire zaak is, dus het kan vrij druk zijn. 

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 07:00-10:00 uur

Satori

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische, Veganistische & Glutenvrije Opties

Satori is een hele fijne plek met livemuziek, vriendelijke bediening en… sushi! Dit is overigens wel sushi met een Costa Ricaanse twist, want er is helaas geen echte sushirijst. Desondanks niet minder lekker! Vooral de sushirolls zijn lekker groot. 

Satori

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 11:00-23:00 uur. 

Earth Café

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische, Veganistische & Glutenvrije Opties

Super mooie tent met heerlijk vegan eten in Santa Teresa. De Earth Bowl is iedereen aan te raden. Het enige minpuntje is dat het vrij prijzig is. Voor een cheesecake betaal je bijvoorbeeld zo’n €6,30. Moet je maar net zin in hebben. 

Vegan Santa Teresa

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 08:00-17:00 uur. 

Burger Rancho

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische & Veganistische Opties

Als je zin hebt in burgers, dan is dit de place to be! Veganisten kunnen hier 1 burger bestellen (deze staat op het krijtbord geschreven) en vegetariers hebben de keuze uit 3 soorten. Het is elke avond lekker druk en soms is er zelfs livemuziek aanwezig. Gaan dus! 

_MG_0826

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 10:00-22:00 uur. 

Olam Food

Mijn oordeel: 7/10
Volledig Vegetarisch, Veganistische & Glutenvrije Opties

Dit is een ontspannen restaurant, waar de meningen online over verdeeld zijn. Wij vonden het een prima plek om te eten, maar niet de beste in Santa Teresa. De service kan iets vlotter en gastvriendelijker, maar op zich paste dit wel bij de relaxte sfeer van het restaurant. We raden je alleen niet aan om de Thaise Green Curry te bestellen, want deze was nogal flauw en bevatte alleen maar groente (geen tofu of iets dergelijks). 

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zaterdag 07:00-15:00 uur. 

Café Social

Mijn oordeel: 7/10
Vegetarische en Veganistische Opties

Deze plek is echt geweldig voor een leuke brunch. De smoothies zijn verfrissend en ze hebben goede koffie. Het enige minpuntje is dat Café Social iets buiten de stad ligt, dus je zult er wel even voor moeten lopen. Gelukkig is alles erg betaalbaar en het lopen dus meer dan waard! 

Cafe-Social

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 07:00-16:00 uur

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen