Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Hierom moet jij naar de vegan junk food bar in Amsterdam

Ooit al eens gehoord van de vegan junk food bar in Amsterdam? Nee?! Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Hier lees je 7 redenen waarom jij absoluut een bezoekje moet brengen aan deze geweldige hotspot.

*alle foto’s zijn gemaakt door de vegan junk food bar*

1. Vleeseters worden hier ook gelukkig

Je kent het wel, van die mensen die roepen dat ze vlees écht nodig hebben. Ik heb er in elk geval genoeg van in mijn omgeving. Maar telkens als ik ze meeneem naar deze hotspot hoor ik niets anders dan complimenten. Geen grapje; het eten bij de vegan junk food bar in Amsterdam smaakt zo goed, dat zelfs de meest fanatieke vleeseter er een goede tijd heeft.

2. Je houdt van de planeet

De vegan junk food bar is ervan overtuigd dat een duurzame, plantaardige levensstijl de enige ethische optie is. Daarom is alles dat je hier kunt eten vegan. En nee; niet vegan op een geitenwollen sokken manier, maar vegan soulfood! Dus lekker eten en ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld. I’m in!

VJFB Amsterdam – de Pijp
VJFB Amsterdam – downtown

3. Er is keuze zat

Soms ga je naar een restaurant en heb je als vegan maar twee opties. Nou… hier niet. Zo kun je uit 7 verschillende burgers kiezen, 4 verschillende loaded fries en dan heb ik het nog niet eens over alle side dishes! Hoe fijn om eindelijk genoeg opties te hebben en misschien zelfs een beetje keuzestress.

4. Geniet van de allerbeste cocktails

Eerlijk; ze zijn een beetje aan de dure kant (9,50€ per cocktail), maar dat wordt ruim gecompenseerd door de smaak en originaliteit. Heb jij ooit al eens een Tipsy Unicorn gedronken? Of een Glossy Jungle? Hier kan het!

Psst; ook als je de bob bent kun je genieten van een lekkere cocktail! Speciaal voor jou is er de Galaxy Lemonade, gemaakt van ananassap, blauwbessen puree, ginger beer en verse citroensap.

vegan junkfood Rotterdam
Vegan junk food bar – locatie Rotterdam

5. Zo, zo instagrammable

Stap binnen bij de vegan junk food bar in Amsterdam en je snapt meteen wat ik bedoel. Het interieur is LUID. Gave neon, rieten barkrukken, tropische planten en schreeuwerige roze (!) placemats in de huisstijl van de VJFB. Gaaf!

VJFB Rotterdam
VJFB Eindhoven

6. Ze hebben een glutenvrij menu

Met een broertje dat glutenvrij moet eten weet ik er alles van; het is niet makkelijk om een goede eetplek te vinden. Gelukkig is dat hier geen enkel probleem! Ze hebben zelfs een aparte menukaart waar je in 1 oogopslag kan zien wat je allemaal kunt bestellen. En dat is nog best veel! Ga jij voor de vegan ribs, kapsalon of toch een salade?

7. De locatie van de vegan junk food bar in Amsterdam is super

Last but not least; deze hotspogt ligt midden in het centrum van Amsterdam. Perfect als je een dagje bent gaan shoppen of ‘s avonds nog naar de film wilt.

Nog meer zin in lekker vegan eten? Lees ook mijn andere artikelen!

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen