Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Vegan junkfood hotspots in Rotterdam die jij niet mag missen

Snak je naar een flinke burger, kapsalon of hotdog, maar heb je vlees afgezworen? Vroeger zou dit misschien een probleem zijn, maar nu gelukkig niet meer! In Rotterdam hebben ze de meest heerlijke vegan junkfood hotspots en ik vertel je er alles over in dit artikel.

Liever uit eten in een vegan restaurant? Lees dan dit artikel over de beste eetgelegenheden in Rotterdam!

Foto: Flowerburger (Flowerburger zat eerst ook in Rotterdam, maar nu helaas enkel in Amsterdam)

1. Vegan Junkfood Bar

Volledig vegan

Oke als ik niet beter zou weten, zou ik bijna denken dat ze hier vlees serveren. Bij de Vegan Junkfood Bar in Rotterdam merken vleeseters zelfs geen verschil! Dit maakt het de ideale hotspot voor iedereen. En who knows… misschien kun je zo jouw vrienden of partner wel overtuigen van hoe lekker vegan wel niet kan zijn!

Foto: Vegan Junk Food Bar
Foto: Vegan Junk Food Bar
vegan junkfood Rotterdam
Interieur Vegan Junkfood Bar Rotterdam

2. Jack Bean

Volledig vegan

Jack Bean is alles wat je in een fastfood keten zoekt. Het is hier lekker, makkelijk en betaalbaar. En dan ook nog eens 100% plantaardig! Want, zo staat er op de website, waarom zou junkfood niet goed voedsel kunnen zijn voor jou én de planeet? Wat verder ook chill is, is dat deze hotspot vlakbij het station van Rotterdam zit. Altijd handig als je de trein moet halen, maar wel honger hebt!

Foto: Jack Bean

3. Vegan Burger Brothers

Volledig vegan

De Vegan Burger Brothers zitten sinds kort gevestigd in Rotterdam en kon dus niet ontbreken in deze lijst. Als je zin hebt in een goede burger die er ook nog eens instagrammable uitziet, dan is dit the place to be! Wil je thuis bestellen? Dat kan ook, maar helaas duurt bezorging soms wat langer. Dat ligt natuurlijk niet aan het restaurant zelf, maar aan de bezorgdiensten (UberEats en Deliveroo). Wel goed om rekening mee te houden!

Foto: Vegan Burger Brothers

4. Burgertrut

Vegetarische & Vegan opties

Bij Burgertrut kun je zoals de naam al verklapt terecht voor burgers. Niet zomaar burgers: waanzinnig goeie burgers! Op de kaart wordt met symbolen duidelijk gemaakt of iets vegan is of dat er een vegan optie mogelijk is. Deden alle restaurants dat maar zo! Het kan hier behoorlijk druk zijn, maar het is het wachten waard.

Foto: Burgertrut
Foto: Burgertrut

Waar wil jij als eerste heen?

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen