Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

4 vega(n) hotspots in Cartagena waar je heen moet gaan

Grote kans dat ook jij een bezoek brengt aan het kleurrijke Cartagena. Helaas liggen de prijzen in deze populaire stad een stuk hoger dan in de rest van Colombia, wat je vooral zult merken als je ergens gaat eten. Het is dus prettig om van te voren te weten waar je lekker kunt eten. Zo is het je geld écht waard. Hieronder vind je onze vier absolute favoriete vega restaurants in Cartagena! Wil je meer weten over vega eten in Cartagena? Lees dat hier

Café Stepping Stone

Mijn oordeel: 10/10
Vegetarische, veganistische & glutenvrije opties

WAUW, wat een gaaf concept is dit! Dit restaurant probeert iedereen een eerlijke kans op de arbeidsmarkt te geven. Hierdoor geven ze hun medewerkers naast een stabiel inkomen allerlei trainingen. Denk aan Engelse les, computervaardigheden en seksuele voorlichting. Het eten smaakt daarnaast geweldig en is totaal niet duur voor de standaarden in Cartagena. Laat ook wat ruimte over voor hun carrotcake. Dit is één van de beste is die we ooit gegeten hebben. Gaan dus! 

Update: Jammer genoeg is Café Stepping Stone vanwege het COVID-19 virus sinds 4 mei 2020 officieel gesloten. 

_MG_8380
Vegetarisch Cartagena

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zondag 08:00-15:30 uur

Pezetarian

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische & veganistische opties

Heb je zin in Sushi? Dan is dit dé plek waar je heen moet! Rond etenstijd zit het hier elke keer stampensvol. Mensen stonden zelfs buiten te wachten! Niet zonder reden, want het eten is hier ongelofelijk lekker en goed. Je krijgt meerdere sausjes op tafel om het nog meer naar je eigen smaak te maken. Ook een pré: alle gerechten zien er zéér Instagram-waardig uit.

_MG_6423
_MG_6465
_MG_6429

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-donderdag 07:00-22:00 uur, vrijdag-zondag 07:00-22:30 uur

Gokela San Diego

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische & veganistische opties

Het eerste wat in ons opkomt als wij aan Gokela denken, is een gezonde variant van Subway. Je kunt hier je eigen salade, burrito, bowl of pizza samenstellen, maar je kunt ook een vaste combi bestellen. Doordat je zelf je maaltijd kan kiezen, zijn er veel vega opties. Zitten is hier best gezellig, maar de airco staat zo hoog dat wij weer snel wegwaren. Prima voor een snelle, lekkere lunch!

_MG_8101

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-donderdag 08:00-21:00 uur, vrijdag en zaterdag 08:00-22:00 uur, zondag 08:00-21:00 uur

Samudra

Mijn oordeel: 8/10
Volledig veganistisch 

Wat een leuke vondst is dit vega restaurant in Cartagena! Dit is (voor zover wij konden vinden) het enige volledig veganistische restaurant in deze stad. Ze serveren drie gerechten: een sandwich, hamburger en een daghap. De daghap was uitgebreid en smaakte heerlijk. En dat voor een prettige prijs! Wij betaalden maar €4. Echt een aanrader!

Je kunt hier trouwens ook yoga lessen volgen. Ook kun je enkele producten kopen. Fooi wordt niet automatisch in rekening gebracht, dus houdt hier rekening mee.

_MG_9179

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-zaterdag van 11:00-16:00 uur.

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen