Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

8x lekker vegetarisch eten in Panama-Stad

Panama Stad is de hoofdstad en grootste stad van Panama. Voor zo’n grote stad verbaasde het ons dat er maar 3 (!) volledig veganistische restaurants te vinden waren. Wij hadden wel iets meer verwacht. Desondanks zijn er genoeg opties om vegetarisch en veganistisch in Panama-Stad te eten. In dit artikel lees je onze ervaringen, zodat jij weet naar welk restaurant je zeker heen moet gaan!

Freshii

Mijn oordeel: 9/10
Vegetarische & Veganistische Opties 

Dit is ons favoriete café in om vegetarisch en/of veganistisch in Panama-Stad te eten. Het eten wordt hier super vers geserveerd. Ook is het niet duur en smaakt alles ongelofelijk goed. Het restaurant focust zich duidelijk op een vega lifestyle. Wij zouden bijna zeggen dat dit restaurant vis- en vleesopties heeft, in plaats van vega opties. Je kunt hier namelijk wel vis en vlees eten, maar dit moet je bijbestellen als ‘extra proteïne’. Zo kun je als vegetariër hier alles eten (en als veganist bijna alles, met enkele aanpassingen). Hoe tof!

_MG_7691
Vegetarisch Panama-Stad

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag- zondag 08:00-22:00 uur. 

Karma Cafe

Mijn oordeel: 8/10
Volledig Veganistisch, Glutenvrije Opties

Dit is de perfecte plek om toe te geven aan junkfood cravings. Hier heb je namelijk lekkere burgers! Bij elke burger krijg je standaard frietjes. Deze kun je ook ‘upgraden’ naar extra speciale frietjes of naar een broccoli ranch. Als je zin hebt in friet, bestel dan niet de laatste optie! Je krijgt letterlijk stukken broccoli met een sausje erover. Het is jammer dat de prijs zo hoog is, anders waren we hier vaker gekomen.

Adres: Klik hier Openingstijden: Maandag-zaterdag 08:30-23:00 uur. Zondag 08:30-22:00 uur. 

Dodo Bon Pan café

Mijn oordeel: 8/10
Vegetarische, Veganistische & Glutenvrije Opties

We raden Dodo Bon Pan café 100% aan! Hier kun je perfect ontbijten of lunchen. Vooral de wafels zijn geweldig en helemaal niet duur. Als iemand die gek is op zoetigheid kon je mij niet gelukkiger maken dan met deze plek. Dit café ligt midden in het oude centrum, waardoor het een ideale locatie heeft. En dat alles voor een goede prijs.

_MG_7435

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag 08:00-20:00 uur. Woensdag-zondag 08:00-20:00 uur. 

Natural Spice

Mijn oordeel: 8/10
Volledig vegetarisch, met vegan opties

Dit is een verborgen juweeltje voor vegetarisch en vegan eten in Panama-Stad. Vooral lokals kennen deze plek, wat eigenlijk zonde is. Dit is namelijk een van de beste veganistische plekken in Panama. Ze hebben hier een lekkere menukaart vol gezonde gerechten. En dat voor een goede prijs! Je kunt hier een gerecht van de dag bestellen, maar ook iets van de kaart. Het restaurant is klein, maar erg gezellig. Als je snel binnenkomt, voel je je meteen welkom!

Sal & Canela

Mijn oordeel: 7/10
Volledig vegetarisch, vegan opties

Bij Sal & Canela kan je super lekkere lasagna’s, pasta’s en toetjes bestellen. Elke dag veranderd het menu, waardoor je altijd wat te kiezen hebt. Zorg ervoor dat je minstens 2 uur van tevoren je bestellling doorgeeft op 6551-5598 of via hun facebookpagina! Echt de moeite waard als je zelf geen zin hebt om te koken, maar ook niet de deur uit wilt!

Purolove

Mijn oordeel: 5/10
Volledig veganistisch

We vonden het heel fijn dat alles in dit restaurant veganistisch is. Helaas was het hier vrij prijzig. Je betaald 17$ voor een combinatie maaltijd die qua portie niet heel groot is. Je krijgt dan een soep, hoofdgerecht en een klein dessert. Het eten smaakt goed, maar het is voor de standaard hier vrij duur. Bovendien was de service een beetje traag. Eigenlijk moet je hier vooral heen voor de vegan toetjes.

Loving Hut

Mijn oordeel: 5/10
Volledig Veganistisch

Je kunt hier een prima maaltijd eten, maar ook niet meer dan dat. Het restaurant is schoon, maar niet gezellig. Het eten smaakt redelijk, maar niet bijzonder. De porties zijn gewoon normaal. Op alle vlakken vinden wij dit een ‘oke’ restaurant. Wat wel fijn is, is dat dit restaurant volledig veganistisch is. Zo kun je alles bestellen waar je maar zin in hebt.

_MG_7248

Adres: Klik hier Openingstijden: maandag-vrijdag 10:00-21:00 uur. Zaterdag 10:30-18:00 uur. Zondag 09:30-13:00 uur.

El Jardin Vegetariana

Mijn oordeel: 4/10
Volledig Vegetarisch, Veganistische Opties

Dit is een typisch cafetaria waar vooral veel lokals eten. Het eten was niet warm en hier kun je ook niet gezellig zitten. Daarom raden we dit café niet aan. Echter was het super goedkoop. Voor een schep eten betaal je namelijk 0,70 dollar. Mocht je dus erg op je budget letten, dan is dit het restaurant voor jou! Ga hier vooral rond lunchtijd heen want op = op.

_MG_7623

Adres: :Klik hier Openingstijden: maandag-vrijdag 10:00 – 20:00 uur. Zaterdag 10:00-18:00 uur.

Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen