Hi! Ga je een overnachting, huurauto of iets anders boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Veganisten opgelet: 9x vegan hotspots in Arnhem

Arnhem is een super leuke en vooral gezellige stad. Je kan er perfect shoppen, wandelen in natuur en je hebt super leuke horeca! Lees hier over alle leuke vegan hotspots in Arnhem.

Dit artikel is geupdate op 24 juni 2023

Vegan foodbar: Studio Konijnenvoer

Volledig veganistisch

Mocht je het door de naam nog niet geraden hebben; studio Konijnenvoer is volledig plantaardig. Dat zul je bijna niet geloven als je hier eet though. Hun “kibbeling” is haast niet te onderscheiden van vis. De menukaart wisselt wekelijks, maar de meeste gerechten keren wel vaak terug. Vegan aanrader in Arnhem!

Foto: Studio Konijnenvoer

Adres & Openingstijden: donderdag – zondag 17:30-23:00 uur.

Foodhall Arnhem

Vegetarische & vegan opties

Wil je mij blij maken? Neem me dan mee naar een foodhall. Al die verschillende standjes en gezelligheid… heerlijk! Bij Foodhall Arnhem haal je bij verschillende stands lekkere gerechten en hapjes om te delen.

Helaas staat de Green Food Truck niet meer op de Foodhall. Zij hadden superveel keuze voor vegetariërs en veganisten. Gelukkig kan je bij de rest van de trucks ook genoeg vega halen!

Foto: Green Food Truck

Adres & Openingstijden: dinsdag- zaterdag 12:00-22:00 uur.

Verborgen juweeltje Momento

Vegetarische & vegan opties

Dit geweldige restaurant kreeg ik getipt door een vegan vriendin uit Arnhem. Ik moet dit gewoon met jullie delen! Momento is geen vegan restaurant, maar ze hebben genoeg vegan opties. Probeer in ieder geval de vegan bosbessen-cheesecake als dessert. Zo lekker! De rest van het eten trouwens ook. Handig om met je niet-plantaardige vrienden heen te gaan.

Bestel hier bij Momento bij Thuisbezorgd

Foto: Momento

Adres & Openingstijden: maandag – zaterdag 10:00-22:00 uur.

Verukkelijk vega bij ’t Eetatelier

Volledig vegetarisch, vegan opties

Dit restaurant met mismatchende stoelen wisselt elke week van menu. Super leuk voor wat afwisseling. Daarbij hoef je niet te zoeken naar groene vinkjes op de kaart. Alle gerechten hier zijn namelijk vegetarisch en er is altijd (minstens) één vegan optie!

Foto: indebuurt.nl

Adres & Openingstijden: donderdag – zondag 17:30-22:00 uur.

Kleinschalig dineren bij Arneym

Vegetarische & vegan opties

Word jij ook altijd zo blij van een hele tafel vol met kleine hapjes? Dan moet je gewoonweg naar Arneym gaan! Hier hebben ze allerlei mini gerechten van over de hele wereld. Brings back memories… Ze serveren vlees, maar er zijn genoeg lekkere vega opties. Probeer bijvoorbeeld de bloemkool curry, geitenkaaskroketjes en dim sum.

Foto: Arneym
Foto: Arneym

Adres & Openingstijden: maandag en dinsdag: 10:00-17:00 uur. Woensdag – zaterdag 10:00-22:00 uur.

Knus eten bij Enig Alternatief

Volledig vegetarisch, vegan opties

Als er één zaak is die niet kan ontbreken in een lijst met vega restaurants in Arnhem, dan is het Enig Alternatief wel. Ze bestaan namelijk al meer dan 30 jaar! Dit knusse eetcafétje serveert rechtoe rechtaan biologische gerechten die geweldig smaken. Ook zij werken met een wisselend menu.

Adres & Openingstijden: maandag en dinsdag: 17:00-19:00 uur. Woensdag – zaterdag 17:00-21:00 uur.

Syrisch eten bij MoushMoush

Vegetarische & vegan opties

MoushMoush maakt héérlijk Syrisch eten. Allemaal supervers en superlekker. Ze serveren ook vlees, maar zo’n 70% procent van de kaart is vega. De vegetarische en veganistische opties staan bovenaan op de kaart, niet te missen dus! Mocht je trouwens in Arnhem wonen: je kunt er ook afhalen.

Foto: MoushMoush

Adres & Openingstijden: donderdag – zondag: 17:00-21:30 uur.

High tea met Anne&Max

Vegetarische & vegan opties

In zo’n beetje elke grote stad kun je een Anne&Max vinden. Gelukkig maar, want voor een vega(n) ontbijtje of lunch is Anne&Max een geweldige plek. Je hebt genoeg keuze uit lekkere broodjes, salades en taarten. Zelfs een vegan high tea is mogelijk!

Foto: Anne&Max
Foto: Anne&Max

Adres & Openingstijden: maandag en zondag: 08:30-17:30 uur. Zondag open vanaf 09:00 uur.

Supervers eten bij FLFL Arnhem

Volledig vegan

Bij FLFL kun je terecht voor super verse falafel. Elke bestelling wordt apart voor je in bolletjes geschept en vers gebakken, geserveerd met huisgemaakte sauzen en klaar om zonder knoeien te eten! Alle gerechten van FLFL zijn vegan.

Hier bestel je bij FLFL Arnhem bij Thuisbezorgd

Foto: FLFL
Vegareizen

Hi! Ik ben Julka, gek op reizen en sinds 2018 vegetariër. Op vegareizen.nl verzamel ik tips over gave bestemmingen & vega(n) restaurants in het buitenland.Zo hoop ik jou te helpen om nóg beter voorbereidt op reis te gaan. Want dat is nu eenmaal het mooiste wat er is!

Vers van de pers

Wist je dat

Wanneer je iets koopt via deze links, ik een kleine vergoeding ontvang? Maar jij betaalt niets extra’s. Win-win!

Vind de beste hotels
via Booking.com en Hostelworld

Regel een huurauto
via Sunny Cars of SnappCar

Vind alles voor jouw reis
via Bol.com

Regel een topcamera
via Cameranu

Vind een ferry
via Ferryscanner

Regel een bus/trein/transfer
Via 12Go

Ontdek de leukste tours
via Viator

Hi! Ga je iets boeken voor je reis? Zou je dit dan willen doen via de links op vegareizen? Ik krijg dan een kleine vergoeding en jij betaalt niets extra! Zo help je mij enorm om deze gratis tips te kunnen blijven geven. Bedankt voor je steun :)

Ontdek meer interessante artikelen